Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Deprem Son Dakika Kayseri / SON DAKİKA! K.IRAK'TA 7.3 ŞİDDETİNDE DEPREM. HAARP SİLAHI son dakika haberleri - YouTube

Deprem Son Dakika Kayseri / SON DAKİKA! K.IRAK'TA 7.3 ŞİDDETİNDE DEPREM. HAARP SİLAHI son dakika haberleri - YouTube. 05 şubat 2020, 10:49 0 yorum. Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi. Zor ama bu güzel işten vazgeçmeyiz. Tv100 02 kasım 2019 09:08 son güncelleme: 4,6 şiddetinde yaşanan sarsıntı, kısa sürdü.

Depremin merkez üssü sarıoğlan ilçesi olarak belirlendi. .türkiye ve yakın çevresindeki son depremler. En son depremler nerede ne zaman oldu » kayseri son depremler ve yerleri. Kayseri'de saat 10.27 sıralarında 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Doganli 7 şubat 2021 09:51 son deprem.

Kayseri Deprem Son Dakika : Jxv91iwrkupvfm / Deprem kayseri şehir merkezinde ve sivas'ta ...
Kayseri Deprem Son Dakika : Jxv91iwrkupvfm / Deprem kayseri şehir merkezinde ve sivas'ta ... from img3.aksam.com.tr
Zor ama bu güzel işten vazgeçmeyiz. Sivas gemerek 4.4 mw depremini gültepe melikgazi kayseri konumunda 2 şiddetinde hissetti. Yerin 17.62 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem kayseri ve tokat illerimizde de hissedildi. Ayrıca kayseri bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Ege'de i̇zmir çevresinde üst üste yaşanan depremlerin ardından merkez üssü kayseri'nin sarıoğlan ilçesi olan 4.6 şiddetindeki deprem korkuttu. Kayseri'de kocasinan ilçesinde deprem oldu. 4,6 şiddetinde yaşanan sarsıntı, kısa sürdü. 02 şubat 2021, salı 03:13.

Doganli 7 şubat 2021 09:51 son deprem.

Ak parti kayseri milletvekili prof.dr.pelin gündeş bakır, kayseri i̇l kadın kolları toplantısına katıldı. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre kayseri'de sabah saatlerinde 3.4 şiddetinde bir deprem yaşandı. Kandilli rasathanesi'nin aktardığı son dakika bilgisine göre sivas'ta 4.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Depremin derinliği 13,79 kilometre olarak ölçüldü. 4,6 şiddetinde yaşanan sarsıntı, kısa sürdü. Son dakika kayseri deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Kayseri yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Haritalı son depremler, harita üzerinde son deprem bilgilerini bulabileceğiniz bir internet sitesidir. Kayseri'de kocasinan ilçesinde deprem oldu. Kayseri'de deprem (8 şubat 2021 son depremler). 04 haziran 2017, 14:51 0 yorum. Deprem kayseri şehir merkezinde ve sivas'ta hissedildi. Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü kayseri sarıoğlan olan depremin büyüklüğünü afad ve kandilli rasathanesi 3.4 olarak duyurdu.

Son dakika kayseri ve sivas şiddetli sallandı! Kayseri'de kocasinan ilçesinde deprem oldu. Kayseri'de 10 dakika arayla 3,7 ve 3,6 büyüklüğünde iki ayrı deprem meydana geldi. Ana sayfa gündem son dakika: Deprem kayseri şehir merkezinde ve sivas'ta hissedildi.

Son Dakika Deprem! Elazığ Kayseri Gaziantep Kahramanmaraş Adana 24 Ocak Son Depremler! Deprem ...
Son Dakika Deprem! Elazığ Kayseri Gaziantep Kahramanmaraş Adana 24 Ocak Son Depremler! Deprem ... from www.ilan365.net
Ayrıca kayseri bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Kayseri'de saat 10.27 sıralarında 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika kayseri'de deprem ile ilgili 1 haber listeleniyor. Afad'ın verilerine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde en büyüğü 4.6 olarak ölçülen 6 deprem meydana geldi. Deprem bölgede paniğe neden olurken çevre iller sivas ve yozgat'ta da hissedildi. Sivas gemerek 4.4 mw depremini gültepe melikgazi kayseri konumunda 2 şiddetinde hissetti. 8 şubat 2021 son depremler! 05 şubat 2020, 10:49 0 yorum.

Son dakika kayseri'de deprem ile ilgili 1 haber listeleniyor.

Ana sayfa gündem son dakika: 8 şubat 2021 tarihinde sivas ve kayseri'de de hissedilen bir deprem meydana geldi. Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi. Dün i̇zmir'in ardından bu gece kayseri de sallandı. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesinden alınan bilgiye göre dün gece saat 23.46'da başlayan sarsıntıların en sonu bu sabah saat 08.39'da tespit edildi. Ayrıca kayseri bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Kayseri'deki depremlerde can ve mal kaybı olmadı. .sivas'ın gemerek ilçesinde saat 00.42'de 3.9 şiddetinde bir son dakika depremi meydana geldi. Zor ama bu güzel işten vazgeçmeyiz. Deprem bölgede paniğe neden olurken çevre iller sivas ve yozgat'ta da hissedildi. Son dakika kayseri'de deprem ile ilgili 1 haber listeleniyor. Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir.

Kayseri'de deprem (8 şubat 2021 son depremler). Sivas gemerek 4.4 mw depremini gültepe melikgazi kayseri konumunda 2 şiddetinde hissetti. Kocasinan ilçesinde meydana gelen 7 sarsıntı paniğe neden oldu. Son dakika kayseri ve sivas şiddetli sallandı! Kayseri yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.

Hakkari'de Deprem - Son Dakika
Hakkari'de Deprem - Son Dakika from foto.sondakika.com
Son dakika haberine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi. Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi. Kayseri'de deprem (8 şubat 2021 son depremler). Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre kayseri'de sabah saatlerinde 3.4 şiddetinde bir deprem yaşandı. Deprem kayseri şehir merkezinde ve sivas'ta hissedildi. Kayseri yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Haritalı son depremler, harita üzerinde son deprem bilgilerini bulabileceğiniz bir internet sitesidir. Doganli 7 şubat 2021 09:51 son deprem.

Kayseri'de deprem (8 şubat 2021 son depremler).

Deprem kayseri şehir merkezinde ve sivas'ta hissedildi. Kandilli rasathanesi'nin aktardığı son dakika bilgisine göre sivas'ta 4.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi. Son dakika kayseri'de deprem ile ilgili 1 haber listeleniyor. Doganli 7 şubat 2021 09:51 son deprem. .sivas'ın gemerek ilçesinde saat 00.42'de 3.9 şiddetinde bir son dakika depremi meydana geldi. Kayseri'de 4.6 büyüklüğündeki depremin ardından saatler 03.08'i gösterdiğinde 1.8 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Son dakika gelen bilgilere göre; Sivas gemerek 4.4 mw depremini gültepe melikgazi kayseri konumunda 2 şiddetinde hissetti. 4,6 şiddetinde yaşanan sarsıntı, kısa sürdü. Afad'ın verilerine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde en büyüğü 4.6 olarak ölçülen 6 deprem meydana geldi. Kocasinan ilçesinde meydana gelen 7 sarsıntı paniğe neden oldu. Kayseri yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.

8 şubat 2021 son depremler! deprem son dakika. 4,6 şiddetinde yaşanan sarsıntı, kısa sürdü.

Post a Comment for "Deprem Son Dakika Kayseri / SON DAKİKA! K.IRAK'TA 7.3 ŞİDDETİNDE DEPREM. HAARP SİLAHI son dakika haberleri - YouTube"